Bmw 325Tds
Bmw 325Tds
Zdravim, chtel bych se zeptat, jestli koupit 325Tds r.v.1994, cca 200tisKm s klimou a 1x abg za 100 000Kč. Slusny stav. Nebo jestli je cena mimo.
Dik.
Dik.
Bmwfil
TDS je super auto, ale musí být v solidním stavu jinak se do něj daj narvat solidní prachy
takže důležitý je aby motor byl ok, šel na všechny válce, pak taky výbava, klima atd už se těžko dodělává, já si osobně potrpím na výbavu a všechny okna v elektrice, dual klima atd jsou super věci, tak velkej BC atd, Podvozek je klasika, auto musí rozumě sedět, pokud nesedí daj se do toho narvat slušný prachy, tlumiče, pružiny, stabilizátory, silenbloky, ramena atd, do podvozku padne 50k jak nic. No a hlavně motor, dobrej tah je základ, pokud netáhne, nejspíš je KO turbo nebo čerpadlo, obojí investice kolem 25k, odchází vodní pumpy, pallivový čerpadla v nádrži, atd. Drobnosti bych neřešil, ale určitě to chce vždycky si nechat finační rezervu, tydle auto potřebujou péči.
Jinak stačí aby sis přečetl forum na www.bmwklub.cz a tam toho najdeš hodně o tomhle autě/motoru.
takže důležitý je aby motor byl ok, šel na všechny válce, pak taky výbava, klima atd už se těžko dodělává, já si osobně potrpím na výbavu a všechny okna v elektrice, dual klima atd jsou super věci, tak velkej BC atd, Podvozek je klasika, auto musí rozumě sedět, pokud nesedí daj se do toho narvat slušný prachy, tlumiče, pružiny, stabilizátory, silenbloky, ramena atd, do podvozku padne 50k jak nic. No a hlavně motor, dobrej tah je základ, pokud netáhne, nejspíš je KO turbo nebo čerpadlo, obojí investice kolem 25k, odchází vodní pumpy, pallivový čerpadla v nádrži, atd. Drobnosti bych neřešil, ale určitě to chce vždycky si nechat finační rezervu, tydle auto potřebujou péči.
Jinak stačí aby sis přečetl forum na www.bmwklub.cz a tam toho najdeš hodně o tomhle autě/motoru.
Aha, ale tam me nepousti s tim, ze nemam nejaky zvlastni opravneni... :-/Slavisimo píše:TDS je super auto, ale musí být v solidním stavu jinak se do něj daj narvat solidní prachy
Bmwfil
- scandinavian
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
přesně naopak...u většiny aut platí co jsi napsal, ale BMW je specifické horšími starty za tepla... strácí se tlaky na čerpadle. ... aby nenaskočilo za studena stačí mít v prdeli 2 žhaviče což je "pár korun" ale když nestaruje dobře za tepla je v prdeli čerpadlo tj 15-20tis. repas do 10tis... vyběhané TDS na válcích jsem neviděl a to znám auto (taxi) které má najeto se serviskou a prvním majitelem necelých 600tiskm.... olej bere cca 1l mezi výměnami.scandinavian píše:no hlavně asi, abys to v pohodě nastartoval za studena napoprvé a od toho se odvíjí ostatní... podle mě

- scandinavian
když to říkáš, tak to tak asi bude, já se v tom prd vyznám takhleHuska píše:přesně naopak...u většiny aut platí co jsi napsal, ale BMW je specifické horšími starty za tepla... strácí se tlaky na čerpadle. ... aby nenaskočilo za studena stačí mít v prdeli 2 žhaviče což je "pár korun" ale když nestaruje dobře za tepla je v prdeli čerpadlo tj 15-20tis. repas do 10tis... vyběhané TDS na válcích jsem neviděl a to znám auto (taxi) které má najeto se serviskou a prvním majitelem necelých 600tiskm.... olej bere cca 1l mezi výměnami.scandinavian píše:no hlavně asi, abys to v pohodě nastartoval za studena napoprvé a od toho se odvíjí ostatní... podle mě

zéwlovat :rock: