Kolik e30 najede km ?
Kolik e30 najede km ?
Kdo ma na E30 hodne nalitano, at vim kolik to najede, samozrejme to zalezi na majiteli, ale prece ---> kdo ma na forum e30 nejakej rekord na jednom motoru ? ja mam na svej ETE 330 tisic a motor stale bezi jako mladoch
a do srotu ho poslat jen tak nehodlam...

to uz je pekny...stejne si myslim, ze hodne lidi ani nevi kolik jejich auto ma a jen se utesujou kolik maj na tachaci, vetcina e30 v cr musi mit pres 200 tisic pokud to nebyli svatecni jezdci ,ale stejne jsou baworaci velky drzaci , hold se dneska asi vyrabej asi jiny auta, jsem zvedavej na takovyho golfa 5 po 20 letech ..
Fiat 125p->Fiat Regata100S->BMW E30 325eA cekam na ///M
no ja bych chtěl vidět E60,E65 po 10letechbladeCZ píše:to uz je pekny...stejne si myslim, ze hodne lidi ani nevi kolik jejich auto ma a jen se utesujou kolik maj na tachaci, vetcina e30 v cr musi mit pres 200 tisic pokud to nebyli svatecni jezdci ,ale stejne jsou baworaci velky drzaci , hold se dneska asi vyrabej asi jiny auta, jsem zvedavej na takovyho golfa 5 po 20 letech ..

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
to by mohlo bejt zajimavy, kdyz se podivam na ty poradny predymenzovany dily ve starejch autech tak si rikam ,ze nekdy poradny stary auto je lepsi nez novy
)) to jsem nekde slysel ze nejakej taxikar najel s pianem 3 miliony a ted je auto nekde v museu

tady jsou fotky mi ety
www.sweb.cz/bladewarrior
www.sweb.cz/bladewarrior
jo ale asi na dvou karoseriich a třech motorechbladeCZ píše:to by mohlo bejt zajimavy, kdyz se podivam na ty poradny predymenzovany dily ve starejch autech tak si rikam ,ze nekdy poradny stary auto je lepsi nez novy)) to jsem nekde slysel ze nejakej taxikar najel s pianem 3 miliony a ted je auto nekde v museu

- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
NENE je to opravdu tak, auto mělo servisku jinak by mu to neuznaliLukas-e21 píše:jo ale asi na dvou karoseriich a třech motorechbladeCZ píše:to by mohlo bejt zajimavy, kdyz se podivam na ty poradny predymenzovany dily ve starejch autech tak si rikam ,ze nekdy poradny stary auto je lepsi nez novy)) to jsem nekde slysel ze nejakej taxikar najel s pianem 3 miliony a ted je auto nekde v museu

- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Moc hezká, hlavně ten stav je supr! Jen ty digi hodiny jsou strašák, dej tam raději obyč analogový hodiny nebo BCbladeCZ píše:tady jsou fotky mi ety
www.sweb.cz/bladewarrior
houby z voctem, byl to nakej řek.Bajzík píše:NENE je to opravdu tak, auto mělo servisku jinak by mu to neuznaliLukas-e21 píše:jo ale asi na dvou karoseriich a třech motorechbladeCZ píše:to by mohlo bejt zajimavy, kdyz se podivam na ty poradny predymenzovany dily ve starejch autech tak si rikam ,ze nekdy poradny stary auto je lepsi nez novy)) to jsem nekde slysel ze nejakej taxikar najel s pianem 3 miliony a ted je auto nekde v museu
to si myslíš že mu ta kastle neshcnila???? a že motor ve 115-ce najede 3mega bez GO??????
motor byl po dvou GO, a kastle byla taky 100%celá nová.
hodiny me moc netrapi, spis nefunkcni automat , po 2000km odesel do vecnych lovist ...automat je pekne na prd, ne jednu stranu luxus, ale aspon u manualu tusis, ze neco neni v poradku, ale automat te necha 150km od domovaBajzík píše:Moc hezká, hlavně ten stav je supr! Jen ty digi hodiny jsou strašák, dej tam raději obyč analogový hodiny nebo BCbladeCZ píše:tady jsou fotky mi ety
www.sweb.cz/bladewarrior

- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Hod tam manual, nebuď línejbladeCZ píše:hodiny me moc netrapi, spis nefunkcni automat , po 2000km odesel do vecnych lovist ...automat je pekne na prd, ne jednu stranu luxus, ale aspon u manualu tusis, ze neco neni v poradku, ale automat te necha 150km od domovaBajzík píše:Moc hezká, hlavně ten stav je supr! Jen ty digi hodiny jsou strašák, dej tam raději obyč analogový hodiny nebo BCbladeCZ píše:tady jsou fotky mi ety
www.sweb.cz/bladewarrior)