Komu patří?
- Fido
- Velký bratr ..... Hartge
- Kontaktovat uživatele:
Podle starýho sání (ačkoliv to měli i některý první 3,5) a hlavně podle čísla na bloku
No a taky podle označení, protože kdyby to byla 3,5 tak by označení bylo B7S (Savka má starší typ 6ky - poznatelné třeba podle palubky) a do těch novějších, který maj sice označení už jenom B7, ale tam už se zase nedávaly motory s tímhle starým sáním.

sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
Tak to nevim proc jsem si furt myslel ze to je 3,5 - stejne se ho o vikendu zeptamFido píše:Podle starýho sání (ačkoliv to měli i některý první 3,5) a hlavně podle čísla na blokuNo a taky podle označení, protože kdyby to byla 3,5 tak by označení bylo B7S (Savka má starší typ 6ky - poznatelné třeba podle palubky) a do těch novějších, který maj sice označení už jenom B7, ale tam už se zase nedávaly motory s tímhle starým sáním.

Ale bude to urcite tak jak rikas ty .
No on toho napovídá dost, mě třeba přesvědčoval že nemame 76ku protože má pístky na zvedání haubny a že to měly až 78ky a že on má 76ku tu vínovou a tedka tam ty pístky vidum takypkot píše:Tak to nevim proc jsem si furt myslel ze to je 3,5 - stejne se ho o vikendu zeptamFido píše:Podle starýho sání (ačkoliv to měli i některý první 3,5) a hlavně podle čísla na blokuNo a taky podle označení, protože kdyby to byla 3,5 tak by označení bylo B7S (Savka má starší typ 6ky - poznatelné třeba podle palubky) a do těch novějších, který maj sice označení už jenom B7, ale tam už se zase nedávaly motory s tímhle starým sáním.
![]()
.

přitom na tý naší je štítek Carman kde je to napsaný a dokonmce jsem vylovil zpod palubky štítek že jde asi o 176. vyrobenej kus

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Jo jo lidovy vypravecadam320 píše:No on toho napovídá dost, mě třeba přesvědčoval že nemame 76ku protože má pístky na zvedání haubny a že to měly až 78ky a že on má 76ku tu vínovou a tedka tam ty pístky vidum takypkot píše:Tak to nevim proc jsem si furt myslel ze to je 3,5 - stejne se ho o vikendu zeptamFido píše:Podle starýho sání (ačkoliv to měli i některý první 3,5) a hlavně podle čísla na blokuNo a taky podle označení, protože kdyby to byla 3,5 tak by označení bylo B7S (Savka má starší typ 6ky - poznatelné třeba podle palubky) a do těch novějších, který maj sice označení už jenom B7, ale tam už se zase nedávaly motory s tímhle starým sáním.
![]()
.![]()
přitom na tý naší je štítek Carman kde je to napsaný a dokonmce jsem vylovil zpod palubky štítek že jde asi o 176. vyrobenej kus