ty si polda nebo co???Tweety píše:Za to ty jsi príma kluk, ale jinak díkTjj píše:policajti nejsou blby ,policajti sou uplne vypatlany
mracitka
no jo ale usti neni praha
v usti jsou urcite vsechni poldove super
))))
neee delam si srandu ,kdyz sem mel tjuning skodnou tak me par dobrych poldu stoplo jenom proto ze se chteli mrknout jak to mam pekny ale taky sem potkal asi 2x takovy zmrdy ze bych je s chuti sejmul :- od ty doby nic az vcera me jebli za mracitka takze jak sem psal tak zas tak hrozny to neni ,kamos driv taky delal poldu ale v praze a rikal ze sou to fakt svine a to u nich delal !! potom radsi odesel ....

neee delam si srandu ,kdyz sem mel tjuning skodnou tak me par dobrych poldu stoplo jenom proto ze se chteli mrknout jak to mam pekny ale taky sem potkal asi 2x takovy zmrdy ze bych je s chuti sejmul :- od ty doby nic az vcera me jebli za mracitka takze jak sem psal tak zas tak hrozny to neni ,kamos driv taky delal poldu ale v praze a rikal ze sou to fakt svine a to u nich delal !! potom radsi odesel ....
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Nezlob se na mě, ale když tě tak poslouchám, věř mi že máš hrozně mylný a zkreslený informace. Nechci tady z policajtů v žádnym případě dělat bohy, to vůbec, jednou je to symbol vymáhání státní moci a tak vždycky budou policajti ty špatný, na to si člověk zvykne celkem rychle. Ale co mě sere, že spousta lidí se prostě ani nesnaží zkusit obrátit na tu druhou stranu mince a pochopit ty policajty v některých věcech a vžít se do jejich situace.
Ale je fakt že já nebyl jinej. Měl jsem je prostě všechny za blbý voly a tím to pro mě haslo. Jenže já se liším tím, že jsem si dokonce zkusil přejít na tu druhou stranu a mrknout se jak to chodí. Jestli se ptáš na důvod, tak to bylo kvůli nějakýmu sociálnímu zajištění a pracovní jistotě, protože dělat s automobilovou průmyslovkou automechanika za 11 hrubýho se mi opravdu nechtělo a na to otevřít si nějakou vlastní firmu prostě nebyl kapitál a z úvěru jsem měl strach.
A jak už jsem tu několikrát psal, jakmile je člověk zmrd a ještě je to policajt, tak je to bolestivý i pro jeho kolegy, nejen pro řidiče, to mi věř. Azmrdi jsou všude, nejen u policistů, jen s nima lidi v tom případě holt nepříjdou tolik do styku. Ale jsou taky normální lidi, který mají ve čtyři padla, odloží uniformu a mají to všechno v prdeli, to mi věř. A abych ze sebe dělal někde na silnici blbce a nasíral zbytečně lidi, který nic neudělali, to mě nebere. Ale když přijede nějakej vůl a začne mi do očí říkat co jsem za zmrda, tak se prostě naseru, to je logický. Naštěstí je ještě hodně slušnejch řidičů, který s úsměvem řeknou :"Já jsem takovej vůl, mě to nedošlo, jel jsem rychleji, máte pravdu." Tak se to zpravidla vždycky v pohodě domluví a jsou spokojený obě strany. Sakra když vim že jsem něco provedl, tak nebudu dělat ramena a sklopim hlavu ne ?!?! Sakra ty pravidla jsou jednou daný, tak se mají dodržovat. A pokud je nechceš dodržovat, tvoje volba, mě je to jedno, ale potom se nerozčiluj, když po tobě chce policajt prachy
Ale je fakt že já nebyl jinej. Měl jsem je prostě všechny za blbý voly a tím to pro mě haslo. Jenže já se liším tím, že jsem si dokonce zkusil přejít na tu druhou stranu a mrknout se jak to chodí. Jestli se ptáš na důvod, tak to bylo kvůli nějakýmu sociálnímu zajištění a pracovní jistotě, protože dělat s automobilovou průmyslovkou automechanika za 11 hrubýho se mi opravdu nechtělo a na to otevřít si nějakou vlastní firmu prostě nebyl kapitál a z úvěru jsem měl strach.
A jak už jsem tu několikrát psal, jakmile je člověk zmrd a ještě je to policajt, tak je to bolestivý i pro jeho kolegy, nejen pro řidiče, to mi věř. Azmrdi jsou všude, nejen u policistů, jen s nima lidi v tom případě holt nepříjdou tolik do styku. Ale jsou taky normální lidi, který mají ve čtyři padla, odloží uniformu a mají to všechno v prdeli, to mi věř. A abych ze sebe dělal někde na silnici blbce a nasíral zbytečně lidi, který nic neudělali, to mě nebere. Ale když přijede nějakej vůl a začne mi do očí říkat co jsem za zmrda, tak se prostě naseru, to je logický. Naštěstí je ještě hodně slušnejch řidičů, který s úsměvem řeknou :"Já jsem takovej vůl, mě to nedošlo, jel jsem rychleji, máte pravdu." Tak se to zpravidla vždycky v pohodě domluví a jsou spokojený obě strany. Sakra když vim že jsem něco provedl, tak nebudu dělat ramena a sklopim hlavu ne ?!?! Sakra ty pravidla jsou jednou daný, tak se mají dodržovat. A pokud je nechceš dodržovat, tvoje volba, mě je to jedno, ale potom se nerozčiluj, když po tobě chce policajt prachy

Vsechno co si napsal je pravda a plne stim souhlasim ,myslim ze kdyby si me stopnul tak me nechas v klidu odjet i s mracitkama ,kdybys teda zrovna nemel blbou naladu
co provedu já to beru mel sem propadlou lekarnu a tak sem za to zaplatil to je vporadku ale abych platil za to ze je schovany asi tak 10% svitivosti a to sem to dost prehnal tak to teda ne,to stebou souhlasit nebudu pac je to uplna blbost ,rekni mi cemu to jako vadi??? to bych spis pokutoval max zatmaveni oken ve predu pac kamos to ma a v seru z toho neni videt ani ň a to na to ma homologaci !! takovihle veci je mega ,a jim se neliby moje mini mracitka tak to me jako jebe !!

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Parlament je moc zákonodárná, to oni to vymýšlí, já jsem jen malá loutka, která to má kontrolovat, to mi věř. A já osobně na mračítka extrémně kašlu, pokud to není přes půl světla. Sjetý gumy vidim jako mnohem horší variantu. Lékárnička mě taky nebere, neboť si myslím že je BOHUŽEL většina lidí, která v krizový situaci stejně tu lékárničku nepoužije, raději zavolá záchranku.
no takovych jako si ty bysme tady v praze potrebovali vic ,pac tady sou fakt kokoti !! (nekteri)Tweety píše:Parlament je moc zákonodárná, to oni to vymýšlí, já jsem jen malá loutka, která to má kontrolovat, to mi věř. A já osobně na mračítka extrémně kašlu, pokud to není přes půl světla. Sjetý gumy vidim jako mnohem horší variantu. Lékárnička mě taky nebere, neboť si myslím že je BOHUŽEL většina lidí, která v krizový situaci stejně tu lékárničku nepoužije, raději zavolá záchranku.
Jenom pro zajímavost,dle vyjádření MINISTERSTVA DOPRAVY nejste poviní dokazovat že spojlery a doplnky maj homologaci,ale policie musí prokázat,že to tak není pokud bylo auto dovezeno,bylo schváleno do provozu i s doplnky a pokud s nimi mohlo jezdit jinde,může s nimi jezdit i u nás a kromě toho originál Kamei mračítka mají TUV a většina origo spojlerů taktéž.Pokud po vás policajti chtěj pokutu a nebo vás to nutěj sundat,nechte to postoupit ke správnímu řízení a na druhou stranu lístku napište vyjádření,že auto takhle bylo dovezeno.Pokud se k ním budete chovat slušně a vynecháte zbytečný poznámky tak se na vás vykašlou.
Vym o čem mluvim,chytaj mě asi tak 3krát týdně,a to jen protože auto vypadá na pohled hrozně a hlavně je v evidenci z neznámý příčiny vedeno jako stříbrnej sedan i když už je z něj ofiko černej touring.
Vym o čem mluvim,chytaj mě asi tak 3krát týdně,a to jen protože auto vypadá na pohled hrozně a hlavně je v evidenci z neznámý příčiny vedeno jako stříbrnej sedan i když už je z něj ofiko černej touring.
324 td Touring
318 IS E36 kupé
318 IS E36 kupé
martas píše:Jenom pro zajímavost,dle vyjádření MINISTERSTVA DOPRAVY nejste poviní dokazovat že spojlery a doplnky maj homologaci,ale policie musí prokázat,že to tak není pokud bylo auto dovezeno,bylo schváleno do provozu i s doplnky a pokud s nimi mohlo jezdit jinde,může s nimi jezdit i u nás a kromě toho originál Kamei mračítka mají TUV a většina origo spojlerů taktéž.Pokud po vás policajti chtěj pokutu a nebo vás to nutěj sundat,nechte to postoupit ke správnímu řízení a na druhou stranu lístku napište vyjádření,že auto takhle bylo dovezeno.Pokud se k ním budete chovat slušně a vynecháte zbytečný poznámky tak se na vás vykašlou.
diky to sem potreboval slyset