stav tachometru e36
stav tachometru e36
Zdravim,nevíte někdo,jestli se nějak nechá u e36 vymáčknout stav km,když je na digi tachometru změněn?
stav km
zasuň klíček,zmáčkni nulovátko tachometru,drž ho a teď k tomu otoč klíčkem.to první co ti naskočí jsou opravdový km,to další co tam bude skákat nevim co znamená.snad ti to pomůže
525 tds e34
rybarske.centum@quick.cz.
Re: stav km
Tohle je fáma, naskočí tam nějaký sériový čísla apod.pepino.k píše:zasuň klíček,zmáčkni nulovátko tachometru,drž ho a teď k tomu otoč klíčkem.to první co ti naskočí jsou opravdový km,to další co tam bude skákat nevim co znamená.snad ti to pomůže
Darmon na BMWklubu píše:BMWnr je nejaky cislo dilu BMW, ale zadnou vazbu s ETK jsem jeste nenasel
CodeNR je cislo toho cipu/zasufky
K-Zahl je identifikacni cislo tachometru
F.G.Nr je zbytek vinu podle kteryho se urci auto (dve pismena a pet cisel) , to je dobry si overit jestli ti sedi Smile
SW Version a ANDIndex je soft a hw verze.
To první číslo musí být stav tachometru,protože se to mění podle ujetých kilometrů.Jak u mě tak u bráchy to funguje.
525 tds e34
To první číslo musí být stav tachometru,protože se to mění podle ujetých kilometrů.Jak u mě tak u bráchy to funguje.
525 tds e34
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Jenže my to taky zkoušeli a mě osobně to jde podle tohoto návodu:kali_e36 píše:Jakej nesmysl kdyby jste to zkusili tak uvidíte sami.U mě to jde a mám e36.Tak mi teda řekněte co je to první číslo co tam skočí
Zmáčknout nulování KM a zapnout klíč do první polohy:
1. 363758 BMW Part No.
2. 0000 Code No.?
3. 7504 K No.?
4. nnnnn Last 5 digits of VIN
5. 230 Software Version
6. 62 Revision Index Hardware No.
žádný kilometry z toho nedostaneš

Z Huskova vysvětlení vidím,že jsem taky pěkně naletěl...
Takže sory že jsem mátl...

Takže sory že jsem mátl...
525 tds e34