Nekoupil jste někdo 325iX v AAA?
Nekoupil jste někdo 325iX v AAA?
Čus hoši..mám takovej zajímavej dotaz..nekoupil jste někdo tak asi před rokem nebo tak nějak E30 325iX 4dveř.červený najeto neco kolem 150-160tis s M-technic II volantem a šaltrpákou?,kožený recara a vše v el.?..já jen že to je ten kterej jsem tenkrát musel díky fin.krizy prodat viz. viewtopic.php?t=15303&highlight= ,tak by mě zajímalo jestli je tu mezi námi někdo ho koupil,jestli ho nekoupil jen ňákej kokýn na machrování nebo na tahání dříví z lesa atd..kola tam byli origa BBS bez pokliček a vybraný nářadí v kastliku(to jsem nevybral ja
)..kdyby jste ho tam někdo koupil tak se ozvěte že je můj bejvalej mazel v pořádku
..dik..
ty woe ja to jeste nezazil ale to musi bejt hroznej pocit kdyz svyho mazla prodas a pak po roce zjistis ze ten typek ho totalne dokurvil.nebojis se trochu toho ze tak dopad?ja bych ho asi sejmul.zaprisah sem se ze svoji prvni e30ku neprodam ani za boha a ze se v mejch vlastnich rukach rozpadne na srot.nemyslim to tak ze na ni budu srat ale ze proste starim odejde(stejne je uz jednou bourana a vyvarovana takze ta kastle vecne nevydrzi) a pak si dojedu do nemecka pro jinou ale nejakou v libovym stavu a jenom prehodim kola a plasty.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
Re: Nekoupil jste někdo 325iX v AAA?
nikdo????...ne,to ne,nevjeřim..nevjeřim že si ho koupil ňákej hovád na tahání dříví z lesa nebo něco podobnýho.. 
Re: Nekoupil jste někdo 325iX v AAA?
...Héééééééééééééééééj!!!!!!!!!!!...nikdo????..na hlavní stránce E30.cz jak je nahoře ta řada aut tak je to ten první z leva vedle .CZ červenej..to je fotka ze srazu z Luštěnic..před asi 2 a půl rokama nebo kdy..
..nebo nevíte o někom kdo ho tam koupil?
..nebo nevíte o někom kdo ho tam koupil?
Co to tady furt plácášvlada320 píše:ty woe ja to jeste nezazil ale to musi bejt hroznej pocit kdyz svyho mazla prodas a pak po roce zjistis ze ten typek ho totalne dokurvil.nebojis se trochu toho ze tak dopad?ja bych ho asi sejmul.zaprisah sem se ze svoji prvni e30ku neprodam ani za boha a ze se v mejch vlastnich rukach rozpadne na srot.nemyslim to tak ze na ni budu srat ale ze proste starim odejde(stejne je uz jednou bourana a vyvarovana takze ta kastle vecne nevydrzi) a pak si dojedu do nemecka pro jinou ale nejakou v libovym stavu a jenom prehodim kola a plasty.