pruhy m-technik 2?
pruhy m-technik 2?
ma m-technik 2 nejaky pruhy na bok auta jako ma treba ACschnitzer?kde se daj kdyztak sehnat a kolik to tak stoji? 

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

tak se zeptej ale ja potrebuju nejaky origo co se davali na m-technika 2 jestli se nejaky delali proto se ptam.325e píše:co já vím tak tyhle samolepky v dobrý kvalitě sou dost drahy zeptam se fogiho a třeba my je udělá v praci za nakej malej peníz
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

to vim i bez tebe haha.Hanis píše:No do autecu nemusíš, ale je to originální díl a ten v holešovicích na tržišti neprodávají.vlada320 píše:nerikej mi ze pro ne musim do autecu.

No z toho co ti Hanis odepsal se dá usuzovat, že je to origo díl, takže asi jen v Autecu ... až tam pojedeš, tak bych jich taky pár potřeboval tak dej vědět až je budeš objednávat, protože předpokládám, že to nebudou mít sklademvlada320 píše:to vim i bez tebe haha.Hanis píše:No do autecu nemusíš, ale je to originální díl a ten v holešovicích na tržišti neprodávají.vlada320 píše:nerikej mi ze pro ne musim do autecu.ze bys mi radsi poradil kde je koupim to ne vid!

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Nejdřív bych tam brnknul, jestli je mají vůbec skladem ... dej pak prosím vědět jak jsi dopadl, potřebuju taky pět kousků. díkvlada320 píše:mazec dneska si jdu pro ne.Stany píše:Bohužel je to tak koupeno v autekuvlada320 píše: stany a tyhle sezenu kde pleas?nerikej mi ze pro ne musim do autecu.Jedna stála kolem 20,-
dik moc
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
jasne dam ti vedet.ja tam pojedu bud zejtra nebo ve ctvrtek ted nemam nejak vubec cas.ale ozvu se ti.Fikux píše:Nejdřív bych tam brnknul, jestli je mají vůbec skladem ... dej pak prosím vědět jak jsi dopadl, potřebuju taky pět kousků. díkvlada320 píše:mazec dneska si jdu pro ne.Stany píše: Bohužel je to tak koupeno v autekuJedna stála kolem 20,-
dik moc