komplet výfuk i s montáží za 3300kč......
komplet výfuk i s montáží za 3300kč......
Mám kamaráda,co vozí z Polska výfuky polsko-německé firmy.Mám E30 1985 bez katu a za 3 díly výfuku jsem u něj zaplatil i s montáží 3300kč,což si myslím,je super cena.je to ale ve Frýdku-Místku.Kvalita výfuku je myslím dobrá-stihnul jsem to už otestovat na své MB dodávce a Fordu Sierra.
za koncovy dil co jsem si u nich obednaval na 320i jsem platil 1800-100kc sleva za objednani pres internet. Dovezou ti ho kamkoliv zdarma.vlada320 píše:to je super nevis kolik by chtel za vejfuk na 320i plasta s katem?
Kvalitu nedoporucuji!byl uplne jinak tvarovany, musel se nahrivat, brousit, nepasoval.
Je to vyhodne jedine pokud si pobliz FM, aby jsi mel montaz zdarma.
A jak uz tu kdosi psal, zivotnost techto polskych vyfuku je minimalni..
a predni dil..dil s katem stoji nejakych 15tisic, levnejsi novy dil budes tezko shanet
Pravidelný sponzor zlínské policie 

výfuky...
V žádném případě jim nechci dělat reklamu,ale já mohu k životnosti říci to,že mám ty výfuky na dodávce Mercedes už třetí rok a na Fordu Sierra druhý rok a jsem max. spokojen.Nemyslím si,že by mi dávali nějaké lepší zboží jen proto,že znám šéfa.
výfuk
A na E30 jsem ho koupil komplet a všechny 3 díly do sebe pásly.Jediné,co jsem změnil bylo to,že jsem nepoužil orig.pásek na zadní tlumič,který byl uhnilý.Dali jsme tam jejich nový pásek a zavěsili ho na jen jeden střední držák.Ten jejich zadní tlumič je kulatého průřezu na rozdíl od originálu,který je trochu zploštělý.
http://www.extravyfuk.cz/pavel22 píše:Nemaj nějakou internetovou adresu???
Pravidelný sponzor zlínské policie