Reklama na BMW 1
Podle mě je zase nejhezčí nová M6.A taky nová sedma nevim označení.Ale maji ji některý vládní parchanti.Bobo píše:Roman 013 píše:Na to,že auto nestojí za nic tak reklama je super.
Že nestojí za nic? Spolu s Z3 Coupé je to nejhezčí současnej Baworák. Teda aspoň podle mě.
A mam dotaz kdo je ten zelenej co to řídí?

Jinak taky na
www.kupca.cz
www.kupca.cz
Asi jsem divný ale žádné nové BMW se mi vzhledově nelíbí(krom X5).tampa píše:Podle mě je zase nejhezčí nová M6.A taky nová sedma nevim označení.Ale maji ji některý vládní parchanti.Bobo píše:Roman 013 píše:Na to,že auto nestojí za nic tak reklama je super.
Že nestojí za nic? Spolu s Z3 Coupé je to nejhezčí současnej Baworák. Teda aspoň podle mě.
A mam dotaz kdo je ten zelenej co to řídí?Už sem ho někde ve spojení s BMW widěl ale nevim kdo to je?
- Spooky-0987
řídí to figurka zvaná KERMIT a je to z muppet showtampa píše:Podle mě je zase nejhezčí nová M6.A taky nová sedma nevim označení.Ale maji ji některý vládní parchanti.Bobo píše:Roman 013 píše:Na to,že auto nestojí za nic tak reklama je super.
A mam dotaz kdo je ten zelenej co to řídí?Už sem ho někde ve spojení s BMW widěl ale nevim kdo to je?
e30/320i rv 88
- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
Sem se nepřihlásilAnonymous píše:Asi jsem divný ale žádné nové BMW se mi vzhledově nelíbí(krom X5).tampa píše:Podle mě je zase nejhezčí nová M6.A taky nová sedma nevim označení.Ale maji ji některý vládní parchanti.Bobo píše:

-