Házej mi kotouče, pokud budoz mít dostatečnou tloušťku, nechám je jen osoustružit, pokud ale dojde ke koupi nových, takkteré?
Má někdo zkušenosti s kotoučema ATE? Nemyslim ATE Powerdisc. Myslím obyčejné. Neudělám blbost, když je vezmu?
Jinak za tu samou cenu jsou třeba nějaké Brembo, Lucas, Ferodo. Tak které z nich?
To samé desky, jaké?
brzdy - kotouče a desky
zastavit proste musis
ty znacky ktere tady jmenujes tak nejsou spatna skoro zadna,ale pokud nemas rozdil v cene tak bych volil brembo na100%
Re: zastavit proste musis
nekdo nekde psal, ze chlazene bremba se rady kroutipetr bmw píše:ty znacky ktere tady jmenujes tak nejsou spatna skoro zadna,ale pokud nemas rozdil v cene tak bych volil brembo na100%

.. lucas - nebrat ....
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Dobrá, asi se teda rozhodnu mezi ATE a Brembo. Proč nechci Powerdisc? Ne že bych je nechtěl, ale přece jen je to rozdíl pětikilo. Když jsem si počítal, kolik bude za tlumiče, jejich uložení, kotouče a destičky, tak jsem celkem koukal (ještě že čepy a sb mam už za sebou
)
. Takže proto. A taky nejezdim nijak ostře. Tzn nemusely by ani bejt potřeba. Chci aby to vydrželo a nekroutilo se.