Máte někdo zkušenosti...
Máte někdo zkušenosti...
... z firmou M.K. servis se sídlem v Č.B. www.dovoz-aut.cz
Dá se jim veřit a složit zálohu 20% za dovoz vozu?
Děkuju
Dá se jim veřit a složit zálohu 20% za dovoz vozu?
Děkuju
lukassakul
nevím já mám zkušenosti s auta-dovoz.cz a dovolím si říct že poměrně veliké a pokaždé naprostá spokojenost, mě dotáhli auto tátovi pickupa a vse je v naprostem poradku
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
Což takhle zkusit firmu "tomík" tady na fóru se sídlem ve Dvoře Králové.
Vozí všechno, nejenom baworáky, teda pokud to chceš dotáhnout z německa. Za optání nic nedáš. 

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

Co já mám zkušenosti, tak na tomíka a jeho auta je spolehnutí.Jan Pajer píše:Nevíte ještě o někom kdo vozí auta z CH,nebo D a je na něj i jeho auta spolehnutí?
Děkuji za kontakty a doporučení.

E30 340ic V8 6q- EX

Tak jsem se díval tady na foru a kontakt, nebo něco o ,,TOMÍK" nemužu najít.BOOST píše:Což takhle zkusit firmu "tomík" tady na fóru se sídlem ve Dvoře Králové.![]()
Vozí všechno, nejenom baworáky, teda pokud to chceš dotáhnout z německa. Za optání nic nedáš.
Můžu ještě poprosit o mail, nebo mob. na ,,TOMÍK".
Mockrát děkuji.
BOOST píše:Tomík:
profile.php?mode=viewprofile&u=555
máš tam mail a můžeš mu napsat sz.
Mobil je:Neregistrován
Moc děkuju.