nový lak
nový lak
jaké máte zkušenosti s lakem na bávo?kolik vás tak stál?nechávali jste vyvářet kastli?a jestli jo tak jak dlouho to asi tak vydrží než to začne reznout?je lepší to stříkat akrilátem nebo samovypalovací?já budu dělat lak příští léto to budu už dělat papíry a od září budu jezdit.a bude tam zase červenej lak.
mam menší prekérku-hledám sponzora na benzín!
Nejdřív bych si ujasnil, jak dlouho ten konkrétní kus budu chtít provozovat, kolik s tím asi tak chci najet, kde ho budu mít stát a z toho bych vycházel.
Nemá např. smysl vložit do vyvaření, kytování a laku hafo tisíc, když budu chtít za 3 roky jiný auto.
Já když ho pořídil, věděl jsem, že to 10 let musí jezdit a zhruba 100 000 najet.
Vařit jsem nic nemusel, všechny opravy plechu byly zastudena.
Záleží na výchozím stavu.
Nemá např. smysl vložit do vyvaření, kytování a laku hafo tisíc, když budu chtít za 3 roky jiný auto.
Já když ho pořídil, věděl jsem, že to 10 let musí jezdit a zhruba 100 000 najet.
Vařit jsem nic nemusel, všechny opravy plechu byly zastudena.
Záleží na výchozím stavu.
No jestli parkuješ v Praze a nemáš garáž, tak se na to vykašli. Udělat lak by bylo asi zbytečej luxus, ale je to na tobě. U mě to byla nutnost, ale práce habakuk a výsledek tak asi jako že to vypadá slušně. Jen holt musíš počítat s tím, že za 14 dní, jsi tam kde si byl 

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena

přesně tak,to auto je teď jak duha.už se těšim na příští rok až vám ho přivezu ukázat na nějakej sraz.sem zvědavej jestli se vám bude líbit.snad jo,dělám co se dá,snažim se to dát do co nejlepšího stavu jak jen to jde.(hodil by se sponzor)Zave píše:myslim ze ladas musi udelat celolak... jezdit s vybrousenyma, vyvarenyma dirama v kastli a cernyma blatnikama apod jezdit asi nebubude
mam menší prekérku-hledám sponzora na benzín!
mno hele fakt by to bylo lepší bez nich!!takle je to fakt docela divný ale jinak docela ok!
E12-518,E28-518i,E34-525i,Ex34-524td,Ex34-530i V8 touring,Ex34-535i,Ex34 540i V8,E39 520i touring,Ex39-528i,Ex23-735ia,Ex30-318i,Ex36-316i,Ex36-318i cabrio,Ex36-318tds touring,Ex36-328coupe,Ex36-318is coupe,E46 320d
728 36 83 19
728 36 83 19
- Spooky-0987
Tak jak tak na to koukam, tak z toho auta bude fakt neco moc peknyho. Musim rict, ze ti to tak trochu i zavidim, jednak ze na to mas vubec cas, jednak ti fandim, abys to financne zvladal aspon tak jako doted... Takovouhle hracku bych taky bral, bohuzel sehnat neco takovyho je za relativne normalni penize tak trochu (spis trochu vic) problem a bohuzel uz bude jenom hur.