GeRoX píše:evolution260 píše:Takže když všechno dobře dopadne tak se na podzimním tuningovym srazu v Brně objeví ,,trochu poladěná,, M3 E30 v bilé barvě + trochou karbonu a Imprezy a Myšáci se budou divit (když nebude pršet ani sněžit).
rekl bych ze se budes divit ty...(tedy podle toho co vim ze tam budou za mysaky) ... k STi se nevyjadruji ...
M3maniac píše:lemplové,co maj několik let za sebou 1.místo v různých kategoriích motor roku....

to je pravda...ale pouze po strance technologicke...nikdo uz pak nemluvi o tom co ty motory vydrzej...
M3maniac píše:Třeba NSX či Supra to jsou nádherné stroje,ale toyota třeba k téměř stejnému výkonu potřebovalo dvě turba,M3 to má v sobě poctivě

hmm...jenze M3 u toho vykonu konci a supra teprve zacina...seriovej motor tak jak je vydrzi s prehledem 600++ ... tohle bych fakt nesrovnaval...
M3maniac píše:... třeba geniální EVO VII r.v.2004 má z 0 na 100 myslím 6,1 a víte kolik má 13let stará M3 e36 ? 6,0 model od roku 95 už jen 5,5sec ...
EVO konci u VI...zbytek je jen odvar...a rekl bych ze v head to head contest M3 nema sanci...papirove to muze byt sice hezky zrychleni...ale je jen par ridicu a par aut v takove kondici ze to taky dokazi zajet...nad tim bych se taky zamyslel...
jinak debata dobra...libi se mi...

No to mě poser,to mi chceš jako říct,že bmw má sice dobrý motory po stránce technologické,ale hovno vydržej ?

no řek bych že vydrží kuewsky hodně,znám několik M3 e30 ,M3 e36 starých 13-17let a jezdí jak pily a bez problémů,v německu není problém vidět M3 s 350tkm a s původním motorem! Všechny ty staré e30ky ,e34ky maj najeto půl mega a věř tomu,že to každej tahá za ocas.Nepiš mi tu prosímtě že BMW motory nic nevydrží.Ano jsou vyjímky,ale je to většinou v zacházení majitelů....
K tomu že supra teprve s výkoném začíná,to zní pěkně

ano opravdu lze z tohoto vozu vydolovat kolem 1000koní,ale tak stejně jsem viděl M5 co měla přes 1000koní.Takže když vezmu poměr výkon,cena a náklady na provoz,stejně vyhraje nad suprou M3. Kolik pak papá supra? kolik pak stojí turba,po tom co dáme čiptuning? kolik pak stojí profi úprava supry na 800PS? minimálně tolik co druhá supra

takže bych se tu na tomto fóru nebavil o extrémech,protože podle mě 99% lidi tady na takové auto resp.úpravy nemá.To auto pak není o běžném provozu,ale o ježdění po sprintech a věř,že cokoli se na tom vysere stojí majlant.Ano obdivuju lidi ce se do toho pustí,ale tady jde rozum stranou

je to velkém nadšení.Takže pěkná supra v top stavu v sérii stojí od 700.000 u nás je téměř k nesehnání (bavím se o nebouraném kusu,kterej má smysl brát jako základ na tuning) plus to očem mluvíš tak jsi na 1,5mega či víc podle stupně úpravy a kvality komponentů.... přesto všechno mám toto auto moc rád a uznávám ho! Na emku se mi líbí že je naprosto nenápadné a blatník,či dveře koupím z 1. 316ky za pusinku což se u supry neděje.