Dovoz na lane - jde to?
Dovoz na lane - jde to?
Jde dotahnout z D na lane? Zni to mozna trochu divne, ale mam vyhlidle auto tesne za carou, technickou ma jeste nekolik mesicu, takze kdyby bylo v pohode, tak nic nebrani vydani prevoznich znacek a odjezdu smerem CR. Bohuzel auto je "motorschaden", takze pripada v uvahu spise odvoz na plataku. No a napadlo me ( pro korunu koleno, znate to )
, ze bych vyridil prevozni znacky, jako kdyby bylo v pohode, zaprahnul za lano za soucasny vuz a dotahl proste na lane. Jde mi vlastne jen o to, jestli pro vyrizovani prevoznich znacek nekdo zkouma jestli je auto opravdu v poradku. Nebo je to blbost a mam uz radsi jit spat? 
Re: Dovoz na lane - jde to?
prevozni znacky me staly 160Eur .. nemas lepsi to pres caru vzit na vleku bez tech znacek??? porovnej ceny ... a mozne problemy ...Marosh píše:Jde dotahnout z D na lane? Zni to mozna trochu divne, ale mam vyhlidle auto tesne za carou, technickou ma jeste nekolik mesicu, takze kdyby bylo v pohode, tak nic nebrani vydani prevoznich znacek a odjezdu smerem CR. Bohuzel auto je "motorschaden", takze pripada v uvahu spise odvoz na plataku. No a napadlo me ( pro korunu koleno, znate to ), ze bych vyridil prevozni znacky, jako kdyby bylo v pohode, zaprahnul za lano za soucasny vuz a dotahl proste na lane. Jde mi vlastne jen o to, jestli pro vyrizovani prevoznich znacek nekdo zkouma jestli je auto opravdu v poradku. Nebo je to blbost a mam uz radsi jit spat?
jinak u vyrizovani znacek nikoho stav auta nezajima ..
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
pokud se máš rád tak to nedělej, je to hooooooooodně vo hubu, u nás ti na to serou, ale v rajchu je to průser!biker neprihlas. píše:a co na auto hodit cesky cisla? z vasi e30?
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
-
Návštěvník
když viděj jet takovýto vozidlo k čáře, hned je podezřelí, páč věděj, že to je do čech a nebo polskabiker píše:to byt jaAnonymous píše:aha tak nic, jen me to napadloMazety píše: pokud se máš rád tak to nedělej, je to hooooooooodně vo hubu, u nás ti na to serou, ale v rajchu je to průser!
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
taky kam jinam zebiker píše:když viděj jet takovýto vozidlo k čáře, hned je podezřelí, páč věděj, že to je do čech a nebo polska
zapoměl sem dodat, že na kšeft
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
to ani u nás ne, ale přesto takový chytráky potkámpsena píše:V nemecku nesmis auto tahat na po dalnici, jinak by nemel byt problem.
jednou mě předjíždělo z kopce asi 170tkou fáčko a na laně měl Wartburka, ani se neobtěžoval na nejbližšim výjezdu opustit dálnici a mastil ho dál
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
odtah od 7kč/km731810210
Tak to musel bejt dobrej idiot, hulit to 170km z kopce a za prdeli mit wartase...dyk by se rozmasilMazety píše:to ani u nás ne, ale přesto takový chytráky potkámpsena píše:V nemecku nesmis auto tahat na po dalnici, jinak by nemel byt problem.![]()
jednou mě předjíždělo z kopce asi 170tkou fáčko a na laně měl Wartburka, ani se neobtěžoval na nejbližšim výjezdu opustit dálnici a mastil ho dál
varburg ma celkem dobry predni kotouce ale musej mit STAV ne zadny vohnily hadiceAce píše:Tak to musel bejt dobrej idiot, hulit to 170km z kopce a za prdeli mit wartase...dyk by se rozmasilMazety píše:to ani u nás ne, ale přesto takový chytráky potkámpsena píše:V nemecku nesmis auto tahat na po dalnici, jinak by nemel byt problem.![]()
E+5 
A co bych delal v pripade, ze bych auto koupil funknci, hodil na prevozky a pak by se mi cestou porouchalo? Imho to jde... ted jen uz to zkusit a nebo vyresit ten platak.Max-Max píše:ja mam info, ze pokud to neni zcela legalni auto - coz u dovozu je presno tohle, nelze ho pres caru tahnout. Mozna se pletu.
Tak si objednej odtahovku někde co nejblíže u hranic ať ti zajede pro to auto a na českym území ho sundáš a nasadíš čechische značky
furt to vyjde levnějc než plaťák ze středu čech a benzín tam a zpět se všim, jinak pokud si vyřídíš převozní značky v jejichž ceně je i zelená karta na cestu domu tak s tim můžeš dojet až domu po svejch, auto musí mít akorát technickou, na ty značky se ale myslim čeká do druhýho dne...možná kecam vlastní zkušennost nemam, tahá známej...střídá různý varianty ale rozhodně nesmíš jet s tim autem po ose na českejch přes čáru! To znaj moc dobře a je z toho průser
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
z Plesnic mne puvodne meli tahat pres caru na lane a tenhle problem s celniky na hranicich a moc velikou snahu z jejich strany vydelat na kazdy kravine byl jednim z duvodu proc sem jel na plataku.Marosh píše:A co bych delal v pripade, ze bych auto koupil funknci, hodil na prevozky a pak by se mi cestou porouchalo? Imho to jde... ted jen uz to zkusit a nebo vyresit ten platak.Max-Max píše:ja mam info, ze pokud to neni zcela legalni auto - coz u dovozu je presno tohle, nelze ho pres caru tahnout. Mozna se pletu.
I kdyz tvoje argumentace je logicka a spravna, nekdy se proste s debilem na care nedohodnes.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220