podle mě je to nesrovnatelné!
snad to tu zbytešně nezasírám,ale muselo to ze mě ven.

Souhlasím, žádná velká pecka to neníBobo píše:Já jsem se teda svezl v iS motoricky hoodně slušnym. A dojmy takový - jede to určitě o kus líp, ale že by mě to nějak moc překvapilo, nebo tak něco, to ne. V nižších otáčkách - standartnim provozu mi to přijde docela podobný.
není to tak, že M42 má stejný/podobný blok jako M40tomik píše:ted jsem slyšel názor,že M40 se od IS moc neliší.co vy na to?
podle mě je to nesrovnatelné!
konečně někdo kdo zná i fakta.BOOST píše:Vezl jsem se v M40 po částečné generálce (vačka, hodroštely, vahadla ...), jelo to slušně, ale s ISem se to stejně nedá srovnávat. ISo jede mnohem líp.Ukázalo se to i v Kolíně na srazu, kde při sprintech tomík se svým ISem, držel celkem krok i s dvaapůlkařema. Maranelo, DAN a ostatní 2.5i to můžou potvrdit.
jak se udrží M40???????JD píše:není to tak, že M42 má stejný/podobný blok jako M40tomik píše:ted jsem slyšel názor,že M40 se od IS moc neliší.co vy na to?
podle mě je to nesrovnatelné!![]()
---
samozřejmě hlava a rozvody jsou jiné, stejně jako těch pár koníků navíc
---
ad rychlost - dobrý ISo se udrží 2,5 na 1 a 2 rychlostní stupeň - za 3 už 325ka ujíždí
nevim, proti tý sem asi nikdy nejeltomik píše:
jak se udrží M40???????
Je vidět,že jsi ho nikdy neměl,tak nevíš o čem mluvíš.Max-Max píše:Budme konecne realisti a prestanme z iS robit maly zazrak. Motor je silene nachylny na dobre zaobchadzanie, ma mozno najnizsiu zivotnost zo vsetkych motorov v e30, zere to kvalitne dost takmer ako R6 a poistka nie je argument na to, aby som ho vychvaloval az do nebes. Podvozok sa da bez problemov zohnat lepsi, tak co je take skvele na iS? Ze je to prvy non-M motor s 16V v BMW? Ze vytoceny ma zvuk jak nasrana kosacka? Napise mi niekto vynimocnost tohto pokracovatela M40?
Tak a flamewar muze zacit.