Zdar lidi,
mam to pripojisteny, takze neresim, za kolik a jak, ale zajimalo by me, jestli to ma cenu davat do Autecu, nebo ne? Mate s tim nekdo zkusenosti?
Vymena celniho skla - Autec?
Re: Vymena celniho skla - Autec?
Zrovna to řeším takže asi takhle.LaR píše:Zdar lidi,
mam to pripojisteny, takze neresim, za kolik a jak, ale zajimalo by me, jestli to ma cenu davat do Autecu, nebo ne? Mate s tim nekdo zkusenosti?
Ptal jsem se na http://www.autosklocz.cz/ a tam to funguje tak, že zavoláš na pojišťovnu nahlásíš pojistnou událost, řekneš, že si to necháš u nich opravit a o víc se nestaráš. neplatíš ani korunu. Mínusem je, že skla na E30 sice mají ( asi 3druhy ), ale ty gumy do kterejch se to dává nemají, takže je nutný se dohodnout dopředu. Druhý mínusem je omezení na určité pojišťovny viz odkaz.
V Autecu nebudeš mít s výměnou problém, ale budeš to muset zaplatit a pak si to nechat proplatit od pojišťovny.
Pokud má někdo jinou zkušenost nechťt mě opraví či doplní

momentálně bez.......
autosklocz jsem měnil
Připojištěno u český, dostal jsem kamínkem do skla a praskol
Tam jsem to nahlasil a jel to nechat opravi do pobocky autosklocz v Dejvicich. Udelal to, nic jsem neplatil.
Ovsem ouha do auta docela pekne teklo.
U E34 dali i novy listy (pouze od BMW)
Reklamace, udelal to, zmrsil listy a do auta zase teklo.
Penize dosli me, nejak se to pokabonilo.
Zejel jsem primo na jejich centralu za sefem. Ukazal mu to a presazovalo se me okno a davali nove lišty.
Od te doby OK
Jednani slušné!
Jen musim rict, ze kvalita tech skel neni takova jako od BMW
Tam jsem to nahlasil a jel to nechat opravi do pobocky autosklocz v Dejvicich. Udelal to, nic jsem neplatil.
Zejel jsem primo na jejich centralu za sefem. Ukazal mu to a presazovalo se me okno a davali nove lišty.
Od te doby OK
Jednani slušné!
S BMW na věčné časy!
Off-topicPivson píše:autosklocz jsem měnil
Od te doby OK
Jednani slušné!
ona dnes bohužel neni kvalita origo skel jaka byvala.......novy 5-er sou na vyměně čelnich skle teměř stejně často, jako na přerávání sw v autě

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
to bych řekl, mě se ptali v pojišťovně jestli mám origo BMW, tak nevidím důvod proč tam dávat nějakou neorigo mrtku, mám nárok origo za origoLaR píše:Dikec vsem, asi to necham v Autecu.
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda