No je pravda, ze na zivo to je o dost lepsi....Pockam jestli je nekdo nebude chtit, a pak s nima kdyztak neco udelam....i kdyz vcera jsem si objednaval 19" tak uvidime.... Ale me se tam ty Borbety celkem libimaca píše:ted sem te videl v chomutove na srazu a nezivo to vypada uplne jinak nez na fotce. mysli ze hodit stredy do barvy auta, tak to vypada mnohem lip! a nebo je nechat cely vylestit a byla by to uplna bomba!
ja myslim, ze 19´ky to resiRadek_750iA píše:No je pravda, ze na zivo to je o dost lepsi....Pockam jestli je nekdo nebude chtit, a pak s nima kdyztak neco udelam....i kdyz vcera jsem si objednaval 19" tak uvidime.... Ale me se tam ty Borbety celkem libimaca píše:ted sem te videl v chomutove na srazu a nezivo to vypada uplne jinak nez na fotce. mysli ze hodit stredy do barvy auta, tak to vypada mnohem lip! a nebo je nechat cely vylestit a byla by to uplna bomba!
jj...snad tak do mesice budou....mam slibene 19" Alpinky za super cenu a nebo 19" z novy 6 tak uvidime jak to dopadne....a kdyz to nedopadne musi zustat tyhleRaon píše:ja myslim, ze 19´ky to resiRadek_750iA píše:No je pravda, ze na zivo to je o dost lepsi....Pockam jestli je nekdo nebude chtit, a pak s nima kdyztak neco udelam....i kdyz vcera jsem si objednaval 19" tak uvidime.... Ale me se tam ty Borbety celkem libimaca píše:ted sem te videl v chomutove na srazu a nezivo to vypada uplne jinak nez na fotce. mysli ze hodit stredy do barvy auta, tak to vypada mnohem lip! a nebo je nechat cely vylestit a byla by to uplna bomba!
čau, jenom se ptám, jako že bys prodal celé auto, kolik by stál, ale rozumně-průměrně a jak je stáří? Mě se líbí, ale nekoupím, nemám prachy. Dík. Ještě moment, jak se jmenuje model?Radek_750iA píše:Tak uz jsem odzimoval osmu a mam par fotek tech kol na svetle.......Jinak kdyby je nekdo chtel jsou na prodej.....
No jelikoz ho nechci prodat a jelikoz ho ty nechces koupit, tak se mi zda naprosto zbytecny premyslet o cenejorassimo píše:čau, jenom se ptám, jako že bys prodal celé auto, kolik by stál, ale rozumně-průměrně a jak je stáří? Mě se líbí, ale nekoupím, nemám prachy. Dík. Ještě moment, jak se jmenuje model?