http://www.autotuning.sk/modules.php?na ... m=17&pos=0
E.. jak je to s tim?
- Michal e34

Tak teda nevím.Takhle je to popsané v technickém slovníku pojmů.....Dan 001 píše:"Ebenbild" znamena v prekladu podobenstviMichal e34 píše:Mám to!!!!!!!!!!!!!!!Tak to tajemné "E" je od slova EBENBILD a to znamená "model"(doslově:model výrobku který má několik různých verzí)![]()
To typove E u modelu BMW je pro " Entwicklungsstufe", coz je v prekladu "stupen vyvoje"...
Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
						Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Danovi bych veril, umi nemecky lip, než ty českyMichal e34 píše:Tak teda nevím.Takhle je to popsané v technickém slovníku pojmů.....Dan 001 píše:"Ebenbild" znamena v prekladu podobenstviMichal e34 píše:Mám to!!!!!!!!!!!!!!!Tak to tajemné "E" je od slova EBENBILD a to znamená "model"(doslově:model výrobku který má několik různých verzí)![]()
To typove E u modelu BMW je pro " Entwicklungsstufe", coz je v prekladu "stupen vyvoje"...
MB  S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
						Děfka pro fsechno f autobazaru
- Michal e34

- Tweety
 - Kontaktovat uživatele:

E99 jako takové MPV pro rodinku vůbec nevypadá zle !!!mizuh píše:Jen doplním to co jiní doplnili jindeMax-Max píše: ked si pozries tak kedysi to slo po poradi, najprv vznikla 5er e28 r. v. 77 ?, potom 3er e30 r. v. 83, potom 7er e32 r. v. 86, potom 5er e34 r. v. 87, potom 3er e36 r. v. 91, 7er e38 r. v. 94... a potom sa to zvrhlo![]()
roky uvadzam uvedenie modelu na volny trh![]()
http://greifenhain.net/bmw/baureihen.htm
No jasně, nic moc spojitost v tom není, jen že ty řady na sebe podle modelu tak pěkně navazují: 5-3; 7-6-5-3; 8-7-5-3... Jestli to funguje i u novějších modelů, to jsem nezkoumal. Doufám, že jsem to napsal pochopitelně...BMWAK píše:no spojitost nevim nák jí v tom moc nevidim prostě to bude označení prototypů co se chytlily..