Bmw a new driver
ja si myslím taky že by měli mladí kluci začínat na slabších motorech,páč ví ještě hovno o řízení auta,prostě o jezdění autem.
já sem taky mladej,mám asi rok a půl řidičák.hodně sem toho zkusil,myslím tím hovadiny,které nedoporučuju nikomu.né,že bych byl magor,ale každej mladej si chce dokázat a všem okolo,že je skvělej řidič.první rok sem byl dá se říct blázen,pak sem si sám od sebe uvědomil,že zdraví je přednější.od té doby se snažím jezdit poklidnou jízdou,žádné honičky apod.
no,minulej rok sem způsobil nehodu,nikomu se nic nestalo,ale škoda kterou musím zaplatit je dost velká.od přestupkové komise sem vyfasoval 2000kč pokuty a 4 měsíce zákaz řízení.proto všichni mladí řidiči,dávejte bacha.řídit auto není jen nastartovat a jet,ale každej řidič má v ruce tolik zodpovědnosti,kterou si uvědomí až se něco stane.
no každýho věc jak jezdí,ale ať sou všichni řidiči tolerantní a neohrožujou ostatní auta(řidiče) v jízdě.PEACE
já sem taky mladej,mám asi rok a půl řidičák.hodně sem toho zkusil,myslím tím hovadiny,které nedoporučuju nikomu.né,že bych byl magor,ale každej mladej si chce dokázat a všem okolo,že je skvělej řidič.první rok sem byl dá se říct blázen,pak sem si sám od sebe uvědomil,že zdraví je přednější.od té doby se snažím jezdit poklidnou jízdou,žádné honičky apod.
no,minulej rok sem způsobil nehodu,nikomu se nic nestalo,ale škoda kterou musím zaplatit je dost velká.od přestupkové komise sem vyfasoval 2000kč pokuty a 4 měsíce zákaz řízení.proto všichni mladí řidiči,dávejte bacha.řídit auto není jen nastartovat a jet,ale každej řidič má v ruce tolik zodpovědnosti,kterou si uvědomí až se něco stane.
no každýho věc jak jezdí,ale ať sou všichni řidiči tolerantní a neohrožujou ostatní auta(řidiče) v jízdě.PEACE
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
V 16ti letech jsem si koupil Nissana Micru 1.2, s tou jsem lítal bez nehody až do 1 měsíce mého ŘP, potom jsem zakoupil BMW, bez nehody a doufám že to tak nadále zůstane. Myslím si, že je to o povaze člověka a o tom, jestli si na to auto vydělal vlastníma rukama. Pak zamrzí i zmrzačenej plecháč ze zimních radovánek na parkovišti 

Ma slova kdyz dostanes prachy od rodicu a koupis auto tolik ti na nem nezaleziTweety píše:V 16ti letech jsem si koupil Nissana Micru 1.2, s tou jsem lítal bez nehody až do 1 měsíce mého ŘP, potom jsem zakoupil BMW, bez nehody a doufám že to tak nadále zůstane. Myslím si, že je to o povaze člověka a o tom, jestli si na to auto vydělal vlastníma rukama. Pak zamrzí i zmrzačenej plecháč ze zimních radovánek na parkovišti
Tak to já jsem začínal na 105kách.Měl sem celkem tři.jezdil sem
od 15ti a daval sem tomu jen co to šlo
Jen síla věku mě naučila,že rychlost není všechno a že si můžeš i v menších(předpisových)rychlostech
si vychutnat tu pravou jízdu.
Vůbec nevím co by se semnou stalo,kdyby bylo moje první auto 325ka
a já tomu dával plnej kotel
to bych tady už asi mezi vama nebyl a nebo
bych někoho zmrzačil
a toho bych litoval nadosmrti,a ne jeno ja.
Takže já osobně si myslím že každej začínající řidič by měl začínat s něčím slabším a s postupem věku a skušeností by mohl postupovat vejš
Samozdřejmě záleží především na řidičovi jak si v určité situaci poradí
Tedkom jezdím v 320ce a pohodička láčes.
Klidně mi mi stačila i nějaká dobrá 318Ka

od 15ti a daval sem tomu jen co to šlo

si vychutnat tu pravou jízdu.

Vůbec nevím co by se semnou stalo,kdyby bylo moje první auto 325ka
a já tomu dával plnej kotel

bych někoho zmrzačil

Takže já osobně si myslím že každej začínající řidič by měl začínat s něčím slabším a s postupem věku a skušeností by mohl postupovat vejš

Samozdřejmě záleží především na řidičovi jak si v určité situaci poradí

Tedkom jezdím v 320ce a pohodička láčes.

E30 320i chromák,nyní služební felda ale na BMW nedám dopustit!!!
Muj první autík je 316i m40. Jednou jsem s nim boural. Jel jsem rychle, mokro bylo, místa na brždění málo, obrubník nevhodně postavenej a značka taky. Už před bouračkou jsem si na auto dával pozor. Ale od tý doby daleko větší. Nikdy auto netrápim za studena, každej rezík odstranim jakmile to jde (teda když je jakej odstraňovat). Jak se auto chová jen nejlepší si zjistit v zimě, nebo za mokra. K tomu mě pomohly široký mokrý ulice za večera na severu Prahy a zasněžený uličky pod Jizerskejma horama
. Takže opatrnost a R3SPECT rulezz
. A rychle jen když neni provoz.
No a pomalu přemejšim o druhym autě (samozřejmě e30 si nechám).
Tak jsem se hezky vyblil

No a pomalu přemejšim o druhym autě (samozřejmě e30 si nechám).
Tak jsem se hezky vyblil

Já měl postup naprosto ideální ,ale v dnešní době bych asi nezačínal na Fáčku - šel bych rovnou do nějakýho vraku E30 325 a to by asi fakt špatně dopadlo. Takže jsem vlastně rád za mojí anabázi vozů.Začínal jsem 89 a to tu opravdu moc veliký výběr nebyl.
Škoda 100 - Lada 2107 - VW GOLF GTI 16V - BMW E34 M5
Služebáky nezminuji poněvadž řízení ropnejch Corz či Octavií nikomu nic zajímavého nedá...
Škoda 100 - Lada 2107 - VW GOLF GTI 16V - BMW E34 M5
Služebáky nezminuji poněvadž řízení ropnejch Corz či Octavií nikomu nic zajímavého nedá...
BMW E34 M5 3,6