Dotaz - 325 na papíry 318
Dotaz - 325 na papíry 318
Zdravím,měl bych malej dotaz...
Můžu mít skoro zadarmo papíry z E30 318 chrom včetně vraku.
Pujde udělat přestavba na 325 nebo mi nezbyde než přitáhnout jinou 318 ???
Dík za radu..
Můžu mít skoro zadarmo papíry z E30 318 chrom včetně vraku.
Pujde udělat přestavba na 325 nebo mi nezbyde než přitáhnout jinou 318 ???
Dík za radu..
Pokud já vím, tak přestavba by měla jít. Akorát to přijde na dost peněz a budeš muset mít i podvozek z 2.5.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

no, ja sem se tudle na to ptal stehlika a me rek, ze je jo...
takze sou dve moznosti
a)sem hluchej a blbe sem mu rozumnel
b)rikal, ze na me nema moc casu, tak mi to proste odkejval...
takze sou dve moznosti
a)sem hluchej a blbe sem mu rozumnel
b)rikal, ze na me nema moc casu, tak mi to proste odkejval...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

Slyšel jsem to od kámoše, kterej vozí BMW a dělá i 2 přestavby týdně, když má dobrej měsíc. Říkal, že to normálně jde, ale musí se udělat velká přestavba, což znamená že na tom cáru papíru, za kterej se platěj tak strašný prachy, je napsáno, že musí být kromě motoru vyměněna i podvozková soustava, komplet nápravy a brzdy a pak jde přestavit 1.8 v pohodě na 2.5. Tak nevím, ale kámošovi 100% věřím. Sám se na to chystám a proto jsem se ho na to ptal.
E30 340ic V8 6q- EX

minuleuj tyden sem u stehlika byl.
a jinak stehlik ma v kanclu vyveseno co za co dela, a to co tu popisujete oficielne nedela...................
co sem slysel ze jde, je postavit 4v na 6v papiry, kdysi to nekdo psal na bmwklubu., jelikoz 6 v ma vyssi hmotnost a v tom pripade to za dost penez jde.
a jinak stehlik ma v kanclu vyveseno co za co dela, a to co tu popisujete oficielne nedela...................
co sem slysel ze jde, je postavit 4v na 6v papiry, kdysi to nekdo psal na bmwklubu., jelikoz 6 v ma vyssi hmotnost a v tom pripade to za dost penez jde.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru