Rampa v Praze
Rampa v Praze
Nevíte někdo o rampě v Praze kam bych si mohl na 10minut najet a juknout na spodek?
leda s pákovkama - místní "občanská hlídka" si to tam pojistila visáčemFx píše:U garazi v Limuzsky ulici neco takovyho bejvalo, otazka je, jestli se tam dostanes. Muzu ti tam vecer jen tak orientacne mrknout

(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
Aha... Vim, ze tam je obcas zavora, ale visace jsem si nikdy nevsiml... asi taky proto, protoze jsem to nikdy nepotreboval, mam dilnu.Dymak píše:leda s pákovkama - místní "občanská hlídka" si to tam pojistila visáčemFx píše:U garazi v Limuzsky ulici neco takovyho bejvalo, otazka je, jestli se tam dostanes. Muzu ti tam vecer jen tak orientacne mrknout
EDIT: Ale uz pro tu srandu by stalo za to jim tam jeste jeden visac prihodit

E39 535i sedan
ta závora u vjezdu šla objet po trávníku, ale přímo na těch nájezdech byl zamčenej kolík... info tak půl roku zpátkyFx píše:Aha... Vim, ze tam je obcas zavora, ale visace jsem si nikdy nevsiml... asi taky proto, protoze jsem to nikdy nepotreboval, mam dilnu.Dymak píše:leda s pákovkama - místní "občanská hlídka" si to tam pojistila visáčemFx píše:U garazi v Limuzsky ulici neco takovyho bejvalo, otazka je, jestli se tam dostanes. Muzu ti tam vecer jen tak orientacne mrknout
EDIT: Ale uz pro tu srandu by stalo za to jim tam jeste jeden visac prihodit
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
Pokud se pamatuji tak pred Jižnákem na Chodovci byla moznost u toho Topservisu nebo jak se to menuje borec prisel zvedto a pak se zanim doslo a dal to dolu nebo pred Uhríněvsí je benzinka Sampo tam maj taky zvedák ale blbej auto je zvedlý prostredkem (jako na paletáku ) maj tam snad do 21h otevreno.
jednu snad můžu sehnat taky. Je to v Bohnicích.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Re: Rampa v Praze
Zajed si do arealu Daewoo Awia v Letnanech, na vratnici rekni ze jedes za mechanikem do Daewoo servisu a meli by te bez problemu pustit.Rotten píše:Nevíte někdo o rampě v Praze kam bych si mohl na 10minut najet a juknout na spodek?
Rampy sou tam 2, jestli je zajem tak pristi tejden sem hodim fotky kdyz sem tam s bawem menil prevodovej olej.
[quote="Albert"][quote="Rotten"]Nevíte někdo o rampě v Praze kam bych si mohl na 10minut najet a juknout na spodek?[/quote]
Zajed si do arealu Daewoo Awia v Letnanech, na vratnici rekni ze jedes za mechanikem do Daewoo servisu a meli by te bez problemu pustit.
Rampy sou tam 2, jestli je zajem tak pristi tejden sem hodim fotky kdyz sem tam s bawem menil prevodovej olej.[/quote]
Hustý...
ale mě by se to taky hodilo,potřebuju vyměnit brzdovku.
Zajed si do arealu Daewoo Awia v Letnanech, na vratnici rekni ze jedes za mechanikem do Daewoo servisu a meli by te bez problemu pustit.
Rampy sou tam 2, jestli je zajem tak pristi tejden sem hodim fotky kdyz sem tam s bawem menil prevodovej olej.[/quote]
Hustý...

e34/M540i
e34/M5 3.6
e34 2.5 24v vanos
ex e36 1.8i R.I.P
2x podauto: 2x1,3 MPi
Schmiedmann.cz
e34/M5 3.6
e34 2.5 24v vanos
ex e36 1.8i R.I.P
Schmiedmann.cz
brzdovku na rampě? ti hučí ne?Rendis píše:Hustý...ale mě by se to taky hodilo,potřebuju vyměnit brzdovku.

EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
[quote="Mazety"][quote="Rendis"]Hustý...
ale mě by se to taky hodilo,potřebuju vyměnit brzdovku.[/quote]
brzdovku na rampě? ti hučí ne?
[/quote]
Ta rampa je šikmá?

brzdovku na rampě? ti hučí ne?

Ta rampa je šikmá?
e34/M540i
e34/M5 3.6
e34 2.5 24v vanos
ex e36 1.8i R.I.P
Schmiedmann.cz
e34/M5 3.6
e34 2.5 24v vanos
ex e36 1.8i R.I.P
Schmiedmann.cz
- Michal e34
jedna volně přístupná rampa je v Hostivaři kousek od pošty.(bývalý obchod.dům Taškent)Hned za poštou doprava,tam to je.Musí se jen vjet na chodník.Je to tam fakt debilní a furt tam chodej lidi a blbě čuměj.
Ale je to zadara.
Ale je to zadara.

Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....