Výměna čelního skla z PR

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
valmont
Kontaktovat uživatele:

Výměna čelního skla z PR

Příspěvek od valmont » 01. 03. 2005 07:13

Zdravičko lidi.. Nevíte někdo jak se děla výměna čelního skla na pojišťovnu z povinnýho ručení??? Když odletěl šutr od náklaďáku? Toho mam dojet a chtít po něm nějaký nacionále nebo stačí SPZ? Díky moc...
Obrázek

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna čelního skla z PR

Příspěvek od Dan td » 01. 03. 2005 08:31

valmont píše:Zdravičko lidi.. Nevíte někdo jak se děla výměna čelního skla na pojišťovnu z povinnýho ručení??? Když odletěl šutr od náklaďáku? Toho mam dojet a chtít po něm nějaký nacionále nebo stačí SPZ? Díky moc...
Podívej se do rubriky servisy, výměna čelního skla. Na http://www.e30.cz
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

valmont
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valmont » 01. 03. 2005 12:45

dekuji
Obrázek

IKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IKE » 01. 03. 2005 16:18

Dan td píše:
valmont píše:Zdravičko lidi.. Nevíte někdo jak se děla výměna čelního skla na pojišťovnu z povinnýho ručení??? Když odletěl šutr od náklaďáku? Toho mam dojet a chtít po něm nějaký nacionále nebo stačí SPZ? Díky moc...
Asi jsem to nějak nepochopil.On tam píše :Pokud někdo "rozbijete" čelní sklo, stačí jim SPZ škůdce, čas a místo, kde se to stalo a oni zařídí zbytek - ani neni potřeba toho dotyčného zastavovat - to je super služba. Lepší je nechat si zaškodit od firmy .. je to bezproblémovější. Na jejich www stránkách mají vše podrobně vysvětlený. :idea: A na jejich www stránkách píšou že k tomu potřebují: K bezplatné opravě zaviněné jiným účastníkem, jsou nutné kopie dokladů: Poškozený: řidičský průkaz, technický průkaz
Viník: řidičský průkaz, technický průkaz, povinné ručení.Tak teda nevím co a jak.Asi tam budu muset zavolat...

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 01. 03. 2005 16:30

IKE píše:
Dan td píše:
Asi jsem to nějak nepochopil.On tam píše :Pokud někdo "rozbijete" čelní sklo, stačí jim SPZ škůdce, čas a místo, kde se to stalo a oni zařídí zbytek - ani neni potřeba toho dotyčného zastavovat - to je super služba. Lepší je nechat si zaškodit od firmy .. je to bezproblémovější. Na jejich www stránkách mají vše podrobně vysvětlený. :idea: A na jejich www stránkách píšou že k tomu potřebují: K bezplatné opravě zaviněné jiným účastníkem, jsou nutné kopie dokladů: Poškozený: řidičský průkaz, technický průkaz
Viník: řidičský průkaz, technický průkaz, povinné ručení.Tak teda nevím co a jak.Asi tam budu muset zavolat...
Byl jsem tam, už je to nějakej pátek. Všechny ty kopie si z viníka dostali sami. Jak je to teď, nevím.

On

IKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IKE » 01. 03. 2005 16:41

Ruplo mi okno je to asi týden.Stalo se to na dálnici Praha-Brno.Byla sice už tma ale stačil jem si napsat značku auta,co to bylo za auto,kilometr dálnice a čas.Hned druhej den jsem volal do pojišťovny abych to nahlásil a tam mi řekli že prej musím mít doznání pachatele.To si myslím že je blbost...Už se vidím jak ve 150km/h snažím na dálnici někoho zastavit.Jen by mě zajímala něčí zkušenost s tímto problémem...

Fx

Příspěvek od Fx » 01. 03. 2005 17:09

IKE píše:Ruplo mi okno je to asi týden.Stalo se to na dálnici Praha-Brno.Byla sice už tma ale stačil jem si napsat značku auta,co to bylo za auto,kilometr dálnice a čas.Hned druhej den jsem volal do pojišťovny abych to nahlásil a tam mi řekli že prej musím mít doznání pachatele.To si myslím že je blbost...Už se vidím jak ve 150km/h snažím na dálnici někoho zastavit.Jen by mě zajímala něčí zkušenost s tímto problémem...
Nevím, jak s těmahle firmama, ale já jsem na Micře měnil čelní sklo celkem třikrát a pokaždý jsem doznání mít musel. Jednou jsem kvůli tomu málem dostal od řidiče tatrovky - strašnýho kolohnátá - dostal do držky. Samo to nepřiznal, policajti byli k ničemu, pojišťovna nic nedala. Takže jsem se domluvil s kámošem. Je to sice nelogický, ale bylo to tak, no. :roll:
E39 535i sedan

valmont
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valmont » 01. 03. 2005 19:55

Takze je lepsi se domluvit s nejakym znamim.... Jenze to zase prudej kvuli bonusum.. :cry: Nejste tu nekdo kdo o bonusy na letosek uz prisel???? :lol: Jen me tak napadlo....... navic dneska jsem se do toho servisu nedovolal..... Asi ve dve odpoledne... :roll:
Obrázek

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 01. 03. 2005 20:01

nejde jen o bobusy ale nektery pojistovny za okno zvedaj poviny r :idea: uz sem to tady pred casem psal me o 4000 na rok vic :shock:
Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 01. 03. 2005 20:23

Domluv se s někým, kdo má motorku, tam je bonus pár kaček. Koupíš mu flašku a je to . A když mná fichtla, tak ještě vydělá :lol:

valmont
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valmont » 01. 03. 2005 20:29

Dan td píše:Domluv se s někým, kdo má motorku, tam je bonus pár kaček. Koupíš mu flašku a je to . A když mná fichtla, tak ještě vydělá :lol:
A nevis o nekom?? ja jsem kluk z mesta a tady se fichtly uz moc nenosej... :?
Obrázek

Marosh

Příspěvek od Marosh » 02. 03. 2005 00:09

Co takhle si udelat cas, v poklidu dojet za nejkym MHD autobusem na konecnou, vyhlidnout si ridice, co nevypada ze bude mit neco proti (kdyz bude jo v pohode, tak muze dostat i na pivo) a proste s nim poresit to, ze pred 2ma minutama ti ten kaminek co od nej odletel udelal tu dubku/ prasklinu? Takhle by to neslo? :D

mizuh

Příspěvek od mizuh » 02. 03. 2005 08:17

valmont píše:Takze je lepsi se domluvit s nejakym znamim.... Jenze to zase prudej kvuli bonusum.. :cry: Nejste tu nekdo kdo o bonusy na letosek uz prisel???? :lol: Jen me tak napadlo....... navic dneska jsem se do toho servisu nedovolal..... Asi ve dve odpoledne... :roll:
Mám takovej pocit, že bonusy se nevztahujou na auta, který jsou vedený na právnický osoby. Takže stačí známej se služebákem.
Je to info starý tak jeden rok takže za to neručím, ale zkus zavolat do pojišťovny tam Ti řeknou.
momentálně bez.......

valmont
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valmont » 02. 03. 2005 17:59

Marosh píše:Co takhle si udelat cas, v poklidu dojet za nejkym MHD autobusem na konecnou, vyhlidnout si ridice, co nevypada ze bude mit neco proti (kdyz bude jo v pohode, tak muze dostat i na pivo) a proste s nim poresit to, ze pred 2ma minutama ti ten kaminek co od nej odletel udelal tu dubku/ prasklinu? Takhle by to neslo? :D
To neni vskutku spatnej napad... Dekuji... :lol:
Obrázek

Odpovědět