Rucicka na spotrebu
Rucicka na spotrebu
Jak moc verit te rucicce?Mam nove 325i,sport sani a vyfuk a neleze
skoro nikdy pod 15l/100km.I pri volnobehu studeneho auta ukazuje 12l.
Mam se podle ni ridit nebo fixluje?Vim ze je to okamzita spotreba ale
nikdy mi to skoro nekleslo pod 15.Jedine kdyz jsem jel na petku asi 60km/h tak ukazovala 10l.Dik moc
nikdy mi to skoro nekleslo pod 15.Jedine kdyz jsem jel na petku asi 60km/h tak ukazovala 10l.Dik moc
Doporucuju natankovat plnou, vyjet tak pulku a pak pocitat spotrebu po dotankovani opet do plny. Ani palubni pocitace to nepocitaj nijak presne a tohle je jediny spolehlivy reseni (neresime roztaznost nadrze a tankovani do prvniho cvaknuti).
Spotreba u 325i se ruzni a treba Flery ma spatnou zkusenost s precipovanim. Zkus si tedy zjistit, jaky data mas v cipu RJ.
Spotreba u 325i se ruzni a treba Flery ma spatnou zkusenost s precipovanim. Zkus si tedy zjistit, jaky data mas v cipu RJ.
E39 535i sedan
- Michal e34
Re: Rucicka na spotrebu
zda se , ze mash minimalne rozbitej senzor volnobehuAngel-bmw píše:Jak moc verit te rucicce?Mam nove 325i,sport sani a vyfuk a neleze
je defacto pod klapkou a mel by cvakat
kdyz je v poradku, tak se pri jizde bez plynu dostanes na 0/100
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
ale ne pri jizde na volnobeh preci aby padla na nulu musi byt zarazena rychlost plus nejakych 1800ot/min.DC píše:[kdyz je v poradku, tak se pri jizde bez plynu dostanes na 0/100
ano tak nejak sem to myslel, ale uz jsem dneska nejak linej psatMaranelo píše:ale ne pri jizde na volnobeh preci aby padla na nulu musi byt zarazena rychlost plus nejakych 1800ot/min.DC píše:[kdyz je v poradku, tak se pri jizde bez plynu dostanes na 0/100
navic na neutral prakticky nejezdim, takze to ani tak nejak neberu v potaz, sorry
Docent Chocholoušek BMW světa...
ale ale
Pracuju ve firmě zabývající se výrobou palivových potrubí (pro VOLVO) a na pumpě vás nešiděj, šiděj vás výrobci aut, co nárž tak možná dilatace rozměrů až 2l krom toho nezapomeňte že plníte i potrubí a to má průměr kolem 36mm a délku skoro 1m takže o okrádání na pumpě by se dalo polemizovat, krom toho co vím jsou stojany na pumpách kalibrované a mají plombu, něco jiného je když benzín na pumpě "říznou" ale množství prošlé stojanem pumpař ani majitel pumpy neovlivní, musel by rozplombovat stavěcí zařízení.
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
No nevim proc to tady resis, kdyz mas tak jednoduchy reseni jak kluci psali.Zkratka si to co nejpresneji zmerit.
Jinak raficka me ukazuje naprosto presne, kdyz si dam okamzitou spoterbu na palubnim pocitaci( coz je skryty test, mam pocit cislo 2) tak na palubaku mam napr.11,7 a rafika ukazuje kousek pred prvni carkou , kterazto je 12 Litru.
Jinak raficka me ukazuje naprosto presne, kdyz si dam okamzitou spoterbu na palubnim pocitaci( coz je skryty test, mam pocit cislo 2) tak na palubaku mam napr.11,7 a rafika ukazuje kousek pred prvni carkou , kterazto je 12 Litru.

E 34 M5
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
adam320 píše:vítej v klubu žroutůTweety píše:18,5l - jízda na klobouka -- 320i ..... slušný ne, na příští tejden už plánuju tu diagnostiku.To tady jezdí snad někdo s 850i co jsem koukalFx píše:Doporucuju natankovat plnou, vyjet tak pulku a pak pocitat spotrebu po dotankovani opet do plny.