Co hovorite na 325tds
Co hovorite na 325tds
Vravi sa ze je to super auta co sa tyka tech.parametrav a spotreby je to pravda????
Re: Co hovorite na 325tds
Známej dělá jen E34 a E39 525TDS. Prej je to docela jednoduchej a spolehlivej motor, spotřeba prej taky dobrá. Osobní zkušenost, ale nemámBMW325IX píše:Vravi sa ze je to super auta co sa tyka tech.parametrav a spotreby je to pravda????
325tds e36-super kára...kamarád ji má,jede stejne jako 318i..ale maximalka je větší..no a spotřeba??podle toho jak ji dává zabrat-12litrů,takže ok..ale da se jet krasne za 10litrů a maximálka něco přes 230km/h taky super..samozřejmě jako každy bmw-super podvozek..ale pozor pri radovánkách s driftama na hlavu válců-snadno se zatavi,a to pak neni levná sranda.jinak kdo se neboji vetsiho povinnyho ručení a chce naftu-doporučuju 

E30-318i
No nechci Jirika napadat, to v žádném případě, je ale vidět, že s 325tds toho moc nenajezdil. S autem se dá bez problémů jezdit za 8l/100km a když člověk jede dál, a neletí, tak i míň. To srovnání s 318i byl zřejmně vtip.-Jirik- píše:325tds e36-super kára...kamarád ji má,jede stejne jako 318i..ale maximalka je větší..no a spotřeba??podle toho jak ji dává zabrat-12litrů,takže ok..ale da se jet krasne za 10litrů a maximálka něco přes 230km/h taky super..samozřejmě jako každy bmw-super podvozek..ale pozor pri radovánkách s driftama na hlavu válců-snadno se zatavi,a to pak neni levná sranda.jinak kdo se neboji vetsiho povinnyho ručení a chce naftu-doporučuju

Tuším, že v roce 96 se lámaly čerpadla, to starší bych doporučoval nebrat, je tam problém, že se vyběhá spodek u toho čerpadla. Práce s materílem, tzn nové čerpadlo něco kolem 26, tis v bosch servisu.
Nevím jaký tam je rozdíl, ale myslím, že elektromagnet vs potík.
Ale fakt nevím, takže jestli se mýlim tak mě opravte.
Nevím jaký tam je rozdíl, ale myslím, že elektromagnet vs potík.
Ale fakt nevím, takže jestli se mýlim tak mě opravte.

325-325M-Technic-335 TC-325ix-Astmatik-525
JEEP XJ.
Bláto. mrdky, sračka to je moje značka XJ
JEEP XJ.
Bláto. mrdky, sračka to je moje značka XJ
vsak on napsal ze ji ma kamarad a ne ze s ni jezdi!Luboš píše:No nechci Jirika napadat, to v žádném případě, je ale vidět, že s 325tds toho moc nenajezdil. S autem se dá bez problémů jezdit za 8l/100km a když člověk jede dál, a neletí, tak i míň. To srovnání s 318i byl zřejmně vtip.-Jirik- píše:325tds e36-super kára...kamarád ji má,jede stejne jako 318i..ale maximalka je větší..no a spotřeba??podle toho jak ji dává zabrat-12litrů,takže ok..ale da se jet krasne za 10litrů a maximálka něco přes 230km/h taky super..samozřejmě jako každy bmw-super podvozek..ale pozor pri radovánkách s driftama na hlavu válců-snadno se zatavi,a to pak neni levná sranda.jinak kdo se neboji vetsiho povinnyho ručení a chce naftu-doporučuju![]()