Spytaj sa Cornhollia, ako koncia strelci...
muj smyk ve 4 rano na strakonicky
- Night.chimera
- Night.chimera
Max-Max píše:Chimero, Chimero....
Spytaj sa Cornhollia, ako koncia strelci...
A to taky nebyl šestiválec
Moje bývalá 32O se mi teď vrátila ve stejnym stavu, shodou okolností se to stalo kousek od tamtud, v týhle části Prahy to holt svádí no, ale ani tolik široká silnice nemusí být vždy dostačující
Nicméně snad chimera nenji debil a neohrožuje ostatní ne, co je na tom se večer o víkendu pořádně projet, sice se neznáme no ale řekl bych že je lepší to zkoušet a zkoušet než to poprvý vyzkoušet nechtěně v provozu, kdyby to nezkoušel tak třeba v tu chvíli o který tenhle thread byl založenej, přestože měl evidentně špatnej rychlostní stupeń tak by to treba dopadlo blbě ne a že se o to zajímá proč se mu to stalo je taky celkem lepší než aby machroval jak to má na háku
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- Night.chimera
- Night.chimera
2 Chimera:
To, že nic neumíš, jsem psal já! A stojím si za tím! Protože podle toho, co jsi tady napsal, ani jinak usuzovat nejde..
Dobře, trošku slevím, neumíš jezdit na sněhu. Tím samozřejmě netvrdím, že se to nenaučíš, ale zatím trénuj a zkoušej možnosti - nejdřív svoje a pak auta.
Jinak nic ve zlém!
Sebevědomí je dobrá věc, ale nic se nemá přehánět. Takže si z toho všeho, co se tady napsalo, něco vem. 
To, že nic neumíš, jsem psal já! A stojím si za tím! Protože podle toho, co jsi tady napsal, ani jinak usuzovat nejde..
Dobře, trošku slevím, neumíš jezdit na sněhu. Tím samozřejmě netvrdím, že se to nenaučíš, ale zatím trénuj a zkoušej možnosti - nejdřív svoje a pak auta.
Jinak nic ve zlém!
- Night.chimera